ESET Otthoni/kisvállalati termékek (1-4 számítógép):

Otthoni/kisvállalati verziók

Az otthoni/kisvállalati verzióból 1-4 gépes liszenszek érhetők el.

Windows verziók:

 

 • ESET NOD 32 Antivirus: vírusvédelem, kémprogram védelem
 • ESET Internet Security: A NOD32 Antivirus funkciók mellett, személyi tűzfal, levélszemét szűrő, Netbank és tranzakció védelem, otthoni felügyelet, lopásvédelem. Ajánljuk minden számítógépre, ami önállóan csatlakozik az internetre. Így például notebookokra és olyan otthoni számítógépekre, melyeket nem véd külön hardveres tűzfal.
 • ESET Multi Device Security: Az Internet Security tulajdonságaival rendelkezik, azonban egy liszensz 2 eszközre telepíthető operációs rendszer függetlenül.
 • ESET Smart Security Prémium: Az Internet Security funkciói melett tartalmaz adattitkosítási és jelszó menedzser funkciókat is.

 

MAC verziók:

 • ESET Cybersecurity for MAC: Hatástalanítja a Macintoshra készült kártevőket, de a Linuxra vagy Windowsra készült fenyegetéseket is megállítja, csakúgy, mint a multi-platform vírusokat. Így az ESET Cybersecurtiy megvédi a Macintoshon tárolt adatokat, és elhárítja a támadásokat.
 • ESET Cybersecurity Pro for MAC: A Cybersecurity funkciói mellett személyi tűzfal és szülői felügyelet is rendelkezésre áll.
 • ESET Multi Device Security: Az Internet Security tulajdonságaival rendelkezik, azonban egy liszensz 2 eszközre telepíthető operációs rendszer függetlenül.

 

Android verziók: (Android 5.0 (API level21) vagy újabb)

 • ESET Mobile Security: Védelem Android, Windows Mobile és Symbian platformon működő okostelefonok és PDA készülékek számára. Az ingyenes verzió virusírtó, táv-lezárás, biztonsági jelentés, valós idejű ellenőrzés funkciókat támogatja. A Prémium előfizetésben ezek mellett Proaktív lopás-, alkalmazás- és adathasználat elleni védelem funkciók is megtalálhatóak.
 • ESET Parental Control for Android: Tartalmazza az összes szükséges biztonsági funkciót a gyermekek védelmére. Ingyenes funkciók a webhely látogatások figyelése, szórakozás és játékidőtartalom és időpontbeli korlátozása valamint az alapvető eszközhasználattal kapcsolatos jeletések. Prémium változatában a nem megfelelő webhelyek elérésének tíltása, helymeghatározó, szülői üzenetek, teljes eszközhazsnálati jelentés is elérhető.
 • ESET Smart TV Security: Megbízható megoldás Androidos okostévéknek, védelem a biztonsági problémák és zsarolókártevőkkel szemben, USB ellenőrzés a csatlakoztatott eszközökre. Prémium verzió adathalászat elleni védelmet és ütemezett ellenőrzés funkciót is tartalmaz.

 

Linux verziók

 • ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux: Ez Linux alapú szoftver képes a Windows és az OS-X rendszereket támadó kártevők felismerésére is, így heterogén környezetben megakadályozzák, hogy a linuxos  munkaállomások a Windows vagy OS-X rendszerekre írt kártevők rejtekhelyéül szolgáljanak.

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress