ESET szoftverek

ESET  A vírusirtó szoftver kiválasztása során érdemes körültekintően eljárnunk, hiszen erre a programra bízzuk dokumentumaink, fényképeink és más adataink védelmét. Az ESET termékei megbízható védelmet nyújtanak az ismert és még ismeretlen kártevők ellen, miközben nem terhelik fölöslegesen számítógépét. A termékek között megtalálható mind otthoni felhasználóknak/kisvállalatok számára szánt verziók illetve vállalatoknak 4 számítógép feletti rendszerekhez szánt alkalmazások.

Cégünk viszonteladóként értékesíti az ESET vírusvédelmi alkalmazásokat. Próba (30 napos) változatok letölthetőek oldalunkról.

Licenc alapú szoftver vásárlás számos előnyt nyújt a dobozos termékekkel szemben.
(Pl. A lejáró licence-ekről automatikus értesítést küldünk. Kedvezőbb kondíciók frissítésnél, mint egy új termék vásárlásánál. Megválasztható 1-3 év frissítési időszak. Változtatható gép darabszám. stb.)

Kérjen egyéni ajánlatot: info@initech.hu

 

Bővebb információk:

 

Megérkezett a 2019-es verzió (Otthoni/kisvállalati)

  • Továbbfejlesztett Biztonsági jelentés funkció
  • Gyorsabb, egyszerűbb telepítés
  • Továbbfejlesztett Otthon felügyelet funkció
  • GDPR-nak megfelelő adatvédelmi kialakítás

Az új verzióra való áttérés érvényes liszensz esetében a szoftver frissités menüpontjából, vagy az új telepítőfájl letöltésével lehetséges.

Unilicenc
Az ESET nem csupán egy szoftvert, hanem egy szolgáltatást kíván nyújtani ügyfelei számára. Éppen ezért ESET Smart Security licencével az összes platformon (Windows, OS X, Linux) használható a megfelelő vírusvédelmi szoftvert (ESET Smart Security, ESET NOD32 Antivirus, ESET Cyber Security Pro, ESET Cyber Security, ESET NOD32 Antivirus for Linux) a licencben meghatározott darabszámig.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress