InCash ügyviteli szoftverek

Az InCash számlázó, készletnyilvántartó valamint vállalkozásirányító program több mint egy évtizede tartó folyamatos tervezés és fejlesztés eredménye. A kor igényeinek és lehetőségeinek megfelelően egyre újabb és korszerűbb változatokat dolgoztunk ki, egyre szélesebb kör számára. Termékeink minden pillanatban megfelelnek a törvényi előírásoknak és a felhasználói elvárásoknak. Valljuk, hogy mindemellett felhasználóbarát, könnyen kezelhető és tanulható szoftverekkel kell ügyfeleink rendelkezésére állnunk. Jelenlegi termékkínálatunk az egyéni vállalkozóknak, szolgáltatást végző cégeknek, bolttulajdonosoknak, kis- és nagykereskedőknek egyaránt megfelelő megoldásokat kínál.

Szoftvereink moduláris felépítésűek, ami lehetővé teszi, hogy csak azokat a modulokat vásárolja meg, melyeket ténylegesen használ. A programok együtt növekednek vállalkozásával, folyamatosan hozzájárulva az ügymenetének egyszerűsítéséhez, gyorsításához. A programok és a demo változatok az indítás után azonnal használhatóak, és minden funkciójuk elérhető. Professzionális ügyfélszolgálat segíti felhasználóinkat, a demo programot letöltőket és az érdeklődőket telefonon, emailben és távsegítség formájában. Szoftvereink használatával áttekinthetőbbé és gyorsabbá válik ügymenete, mi így járulunk hozzá vállalkozásának eredményesebb működéséhez.

Kérésre kidolgozzuk az egyéni igényeknek legmegfelelőbb szoftver és modul kialakítást. Kérjen ajánlatot: info@initech.hu
A szoftverek értékesítésén túl vállaljuk az InCash szoftverek telepítését, segítségnyújtást, betanítását is.

Az InCash Light egyszerűsített és könnyen kezelhető, emellett igen nagytudású számlázó program első sorban szolgáltató és készletkezelés nélküli termékértékesítést végző cégeknek.

Az InCash Standard számlázó program a Light szoftverhez hasonlóan elsősorban szolgáltatási területen alkalmazható, viszont ebben a változatban lehetőség van több felhasználós és pénzügyi modulokkal való bővítésre is. Ezekkel a funkciókkal kiegészítve teljes-körű megoldást jelent a vállalkozás számlázási feladatainak elvégzéséhez.

Az InCash Trade számlázó programot kifejezetten az egyszerűsített számlázás és készletkezelés megvalósítására fejlesztettünk ki. Minden funkció megtalálható benne, mely szükséges ahhoz, hogy kisebb kereskedelmi egységek napi értékesítési és készletgazdálkodási feladatait egy felhasználós rendszerben oldja meg.

Az InCash Professional számlázó program teljes körű készletkezelést és számlázást tesz lehetővé olyan vállalkozásoknak, akiknek kereskedelmi boltjuk, vagy irodájuk van, ahol nagyszámú vevő- és termékkezelés folyik. Továbbá gyors, elérhető információkkal és adatokkal segíti cégét a helyes döntés meghozatalában.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress