Incash kiegészítő szoftverek

E-mail küldés szolgáltatás

Az e-mail küldési szolgáltatás nagyszerű lehetőséget biztosít az InCash számlázó programot használó ügyfeleinknek, hogy a megrendelési, számlázási folyamatokról és a lejárt tartozásokról is automatikusan tájékoztassák ügyfeleiket. Az információk pontos és gyors továbbítása pozitívan befolyásolja a vásárlók véleményét a cégről, miközben különösebb beavatkozás nélkül automatikusan zajlik a háttérben az e-mail üzenetek küldése.

Főbb tulajdonságok:
- Testre szabható céges levélsablonok
- Események különálló kezelése (külön sablon és e-mail cím)
- E-mail címek karbantartása az InCash ügyféltörzsében
- Tételes számla és megrendelés információk a levelekben
- Küldések automatikus ütemezése
- Elküldött és küldendő levelek megtekintése
- Hibás küldések megjelenítése

InCash webáruház kliens

Az InCash univerzális webáruház kliens modulja azoknak a vállalkozásoknak ajánlott, akik egyedi fejlesztésű webáruházat üzemeltetnek és szeretnék InCash ügyviteli rendszerükkel azt összekötni. Az illesztés segítségével lehetséges a webáruházban lévő új termék, készlet információk és áradatok folyamatos frissítése, illetve a megrendelések automatikus fogadása is.

A szoftver az előzetesen beállított időtartamon belül, a kívánt időközönként automatikusan feltölti az aktuális termék és áradatokat a webáruház tárhelyére. Képes az InCash rendszerben beállított termékkategóriák adatainak feltöltésére, akár úgy is, hogy az előre kiválasztott áruraktár meghatározott adatbázis mezőiben tárolt adatok kerüljenek át a webáruházba. Lehetőséget kínál a szoftver az ftp és feltöltendő fájlformátumok előzetes beállítására is. Természetesen az adatfeltöltés során az aktualizált termékek fotóinak és szöveges termékleírásának feltöltésére is lehetőség kínálkozik. Fontos tulajdonsága a kiegészítő szoftvernek, hogy a licenc nélküli felhasználók részére is adott a cikk megjegyzések szerkesztése, így gyorsabbá, licenctől függetlenné teszi a termékinformációk szerkesztését. További előnye a szoftvernek, hogy lehetőséget biztosít a webáruházban rögzített megrendelések, előrendelésként történő automatikus beemelésére az InCash rendszerbe.

Internetes árlista készítő szoftver

A szoftver kifejezetten olyan cégek számára ajánlott, akik nem üzemeltetnek ugyan webáruházat, de szándékukban áll web alapú, folyamatosan aktualizálható árlistával szolgálni vevőkörük számára.

A szoftver az InCash adatbázisban tárolt és előre kiválasztott termékcsoportjairól készít automatikusan frissülő árlistát. A program szerves része a hozzáadott PHP sablon, mely bizonyos korlátokkal testre szabható, így arculati elemek és egyéb információk megjelenítésére is lehetőség kínálkozik. A szoftver az aktualizált árlistát ebben a PHP sablonban helyezi el, mely web formátumban látványos és egyben áttekinthetően tagolt árlistát jelenít meg az érdeklődők felé. 

XLS termék és ár importáló szoftver

Ezen egyedi kiegészítő szoftverünket azoknak a cégeknek ajánljuk, akiknél gyakran előfordul, hogy termékeiket külső árlistákból kell beemelniük, frissíteniük, vagy a jelenlegi InCash-ben tárolt terméktörzsüket rendszeresen szeretnék Microsoft Excel szoftverben karbantartani vagy bővíteni.

A szoftver segítségével meglévő XLS állományait tudja az InCash rendszerbe beemelni, illetve a termékek tulajdonságait frissíteni. A termékek azonosítása történhet cikk megnevezése, vonalkód vagy gyártói azonosító alapján. Minden InCash cikk adatmező összepárosítható az XLS fájl oszlopaival, a hiányzó adatok elláthatóak alapértékekkel. Az elvégzett beállítások elmenthetőek, így a következő megegyező formátumú XLS fájl esetén könnyen betölthető a már létező összerendelés, így gyorsítva az adatbetöltés folyamatát.

Követelmény: Microsoft Office Excel 2007 vagy újabb (Basic és Home változat nem elegendő)

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress